BIJ DE COMPAGNONS

BOEK EEN VERBLIJF

Boekingskalender

Overnacht in je eigen herderswagen in het prachtige en verassende landschap van Zuid-Oost Friesland. Kom tot rust en laat je verwennen.

GRITSTONE

WENSLEYDALE

HERDWICK

KIJK MAAR EENS BINNEN

In onze bijzondere parktuin hebben we op dit moment drie herderswagens staan. Ieder uniek op zijn eigen manier, zowel qua stijl en voorzieningen, maar ook doordat ze allemaal een geheel eigen plekje hebben gekregen in de tuin. Waar je in Gritstone vanaf je chill stoel zo naar de dieren in de weide kunt gluren, hebben Wensleydale en Herdwick allebei een verborgen plekje tussen de bomen. Van welke wagen zou jij de sleutel wel willen krijgen? 

WAT JE IN IEDERE WAGEN ZULT VINDEN

Vloerverwarming

Vooral zalig in de wintermaanden – de vloerverwarming van de wagens. Maakt ze in ieder seizoen comfortabel. 

Volledig uitgeruste keuken

Lekker zelf je favoriete maaltijd koken? Met de volledig uitgeruste keuken kom je niks tekort. Met het stijlvolle en unieke servies zet je in een handomdraai een romantisch diner op tafel. 

Eigen badkamer

Heerlijk even onder de douche springen na een geslaagde dag. Daarvoor hoef je niet in je mooiste badjas naar het toiletgebouw – je hebt namelijk gewoon lekker je eigen douche en toilet in de wagen. 

All-you-can-Tea

Met veel zorg hebben we de lekkerste theesmaken van ons favoriete theewinkeltje voor je klaargelegd. Geniet onbeperkt van de heerlijke, losse thee en de koffie.

Nog even twee voetnoten…

We vinden het heel normaal en belangrijk dat je het tijdens je verblijf fijn en comfortabel hebt, maar vanwege de stijgende energieprijzen zien we ons wel genoodzaakt om een verbruiksplafond te introduceren. We zullen je echt niet afkoppelen, maar vragen je wel bij een bovengemiddeld energieverbruik (meer dan 5 kWh per dag) om een extra vergoeding tegen het actuele E-tarief van onze energieleverancier.

** Je viervoeter mee op reis? Een hond is in de Gritstone eventueel welkom, maar wel na overleg en tegen een meerprijs van € 10,- per nacht. 

REVIEWS

Liesbeth

Paradise! Wat de familie van den Ende hier heeft gecreëerd is niet minder dan magnifiek. De prachtige verblijven, waarin (inderdaad) aan alles is gedacht, in een feeërieke (eigen) tuin. Bliss. Gaat henen!

Jamie

5 sterren! Wat een prachtige locatie om te overnachten. Ontzettend nette en sfeervolle slaaplocatie. Wij komen hier zeker nog een keer terug.

Suzanne

Een ontzettend fijn verblijf gehad bij de Compagnons! Een fijne herderswagen op een ontzettend mooie locatie. Veel wandelgebieden in de omgeving en je wordt erg gastvrij ontvangen!