BIJ DE COMPAGNONS

GASTENVERBLIJVEN EN ARTIST RESIDENCE

GRITSTONE

Zicht op 't water

Onbelemmerd gluren naar onze loopeenden Geer en Goor in de natuurvijver.

Uitgeruste keuken

Met alle benodigde faciliteiten voor een bakje koffie (of thee) tot een heerlijke diner.

Eigen badkamer

Zo vanuit de bedstede naar de inloopdouche om wakker te worden onder de warme straal.

Details

Volledig uitgeruste keuken

Koelkast

Inductiekookplaat

Linnen

Barrièrevrije inloopdouche

Toilet

Handdoeken

Sfeerhaard

Hond, na overleg, welkom

Beschrijving

Een droom die uitkomt: Sfeervol overnachten in een originele ‘Dunglish’ in onze parktuin. In deze authentieke wagen vind je alle faciliteiten terug die je tijdens je verblijf nodig hebt: Een echte (ruime) bedstede, kookspullen, koelkast, inductiekookplaat, douche, toilet, handdoeken en linnen – in zijn geheel verwarmd door de knusse sfeerhaard. 

Die film die al zo lang op je lijstje staat? Stream hem onbezorgd over de stabiele wifi-verbinding terwijl je je knus hebt teruggetrokken in de bedstede. De ingebouwde stereo speakers in de wagen voorzien je van de optimale geluidsbeleving – óók als je tijdens het koken even je favoriete playlist op wilt zetten.

Stel je voor: Na een heerlijke dag touren en struinen door de dorpjes en natuurgebieden van het Drents-Friese Wold trek je je terug in de wagen.  Aan tafel geschoven met een goed glas wijn kijk je de ondertussen schemerende tuin in. Wie weet valt je oog wel op één van de reeën die de parktuin regelmatig opzoeken. 

Dat maakt een get-a-way wel compleet, toch? 

Boeken
Previous
Next

Gebruik van de agenda

In de bovenstaande agenda is een overzicht gegeven van de beschikbaarheid. Alle beschikbare data zijn blauw (laagseizoen) ofwel groen (hoogseizoen) gekleurd. Wanneer een datum geboekt is zal deze op de agenda rood gearceerd staan.

Een boeking plaatsen

Om een boeking te plaatsen kunt u contact opnemen via info@bijdecompagnons.nl óf telefonisch via:

06-5216-4490. 

Prijzen

De prijzen voor een overnachting zijn inclusief schoonmaakkosten, maar exclusief eventuele extra’s zoals een ontbijt of een diner. Deze zijn los bij te bestellen, vraag vooral naar de mogelijkheden. 

Gritstone is te boeken vanaf twee nachten. Een hond is in deze wagen welkom na overleg en tegen een meerprijs van € 10,- per nacht. 

Laagseizoen:  € 95 / nacht 

Hoogseizoen: € 125 / nacht

*Excl. toeristenbelasting. 

Extra's

* Een culinaire beleving in het restaurant verderop, een heerlijk uitgeruste picknickmand met lokale lekkernijen mee op je tocht door het landschap, een ontbijtmandje met vers brood om de dag mee te beginnen… Verwen jezelf met deze extra’s die je verblijf nog wat meer ontzorgen. Geef bij je boeking gerust je interesse aan, we informeren je graag over de mogelijkheden.