BIJ DE COMPAGNONS

WELKOM IN DE

GRITSTONE

Onze Calimero; misschien de kleinste van het stel, maar net zo compleet en met exclusief, onbelemmerd uitzicht op onze geiten-kliek Gijs, Joop en Nuba hoef je je geen moment te vervelen. 

BOEK JE VERBLIJF

BESCHRIJVING

Gritstone was onze allereerste wagen. Met veel kunst en vliegwerk hebben we hem, nadat we hem in een schuur verderop in elkaar hadden getimmerd, op zijn uiteindelijke plekje middenin de tuin neergezet. Je hebt hiervandaan het meest vermakelijke en diverse uitzicht van de drie wagens en verder is hij net zo compleet als zijn twee grotere broertjes.

Twee handgemaakte houten staldeuren geven toegang tot je eigen badkamer met inloopdouche en toilet. De keuken biedt een ingebouwde inductiekookplaat, een koelkast en al het keukengerei, bestek en servies wat je maar nodig denkt te hebben. 

Het bed is helemaal voor je opgemaakt en er liggen doeken voor je klaar. Het flesje prosecco op de plank boven het aanrecht ligt geduldig op je komst te wachten en we zullen ons best doen om niet aan de chocolaatjes te komen die we voor je neer hebben gelegd. 

Gritstone is de enige wagen waar je, na overleg, met je viervoeter kunt overnachten.