BIJ DE COMPAGNONS

WELKOM IN HERDERSWAGEN

WENSLEYDALE

Genesteld tussen de rijke begroeiing ligt Wensleydale, de grote broer van Gritstone. Net wat ruimer, maar bovenal heerlijk besloten op zijn eigen, unieke plekje. 

VOORZIENINGEN

BOEK JE VERBLIJF

BESCHRIJVING

Onze gloednieuwe herderswagen gaat dit jaar zijn eerste zomer in. Nadat er in de straffe wintermaanden met veel passie aan is gewerkt, is hij dan eindelijk klaar gasten op zijn unieke plekje te laten slapen. En met zijn luxe en ruime indeling heeft hij wel wat in huis om onze eigen Gritstone de loef af te steken.

Een breed, handgemaakt houten aanrechtblad geeft je alle ruimte om aan je favoriete gerecht te werken, met alles wat je nodig hebt voorhanden. Een koelkast, al het denkbare bestek, pannen en een inductie kookplaat. Of schuif aan voor een heerlijk glaasje wijn terwijl de grote glazen deuren uitnodigen om lekker naar buiten te turen.

Zet een unieke sfeer neer voor een avondje genieten door je favoriete playlist zachtjes over de boxen te laten afspelen, de tafel gedekt met het smaakvolle en complete servies terwijl de sfeerhaard voor het vlammenspel zorgt. Dim de lichten en verlies de tijd uit het oog. 

Nestel lekker weg met een warme mok thee op het ruime, comfortabele bed, of beleef de zomeravonden door weg te mijmeren op je eigen vlonder. Hazen en reeën struinen regelmatig door het grasland voor de wagen, en het is hét perfect plekje om de luchtacrobatiek van alle vogels te bewonderen.