BIJ DE COMPAGNONS

GASTENVERBLIJVEN EN ARTIST RESIDENCE

WENSLEYDALE

Reeën spotten

Kijk uit over velden en maak kennis met het clubje reeën die regelmatig grazend voorbij struinen.

All You Can Tea

Onbeperkt koffie en thee in de volledig uitgeruste keuken, inclusief inductiekookplaat en koelkast.

Ruime badkamer

Met uiteraard eigen toilet, douche en linnen.

Details

Volledig uitgeruste keuken

Koelkast

Inductiekookplaat

Linnen

Toilet

Vloerverwarming

Sfeerhaard

Ruime, knusse bedstede

Beschrijving

Onze gloednieuwe herderswagen de Wensleydale opent zijn deuren. Nadat er de afgelopen maanden met veel passie aan is gewerkt, is hij dan eindelijk klaar om zijn eerste gasten te verwelkomen. En met zijn luxe en ruime indeling heeft hij wel wat in huis om onze eigen Gritstone de loef af te steken.

Een breed, handgemaakt houten aanrechtblad geeft je alle ruimte om aan je favoriete gerecht te werken, met alles wat je nodig hebt voorhanden. Een koelkast, al het denkbare bestek, pannen en een inductie kookplaat. Of schuif aan voor een heerlijk glaasje wijn terwijl de grote glazen deuren uitnodigen om lekker naar buiten te turen.

Zet een unieke sfeer neer voor een avondje genieten door je favoriete playlist zachtjes over de boxen te laten afspelen, de tafel gedekt met het smaakvolle en complete servies terwijl de sfeerhaard voor het vlammenspel zorgt. Dim de lichten en verlies de tijd uit het oog. 

Nestel lekker weg met een warme mok thee op het ruime, comfortabele bed, of trek bij lekker weer juist naar buiten. De aangebouwde vlonder biedt genoeg ruimte om lekker met z’n tweeën te zetelen. 

 

Boeken

Meer informatie over het boeken? Lees over alle ‘ins & outs’ op onze boekingspagina. 

Extra's

* Een culinaire beleving in het restaurant verderop, een heerlijk uitgeruste picknickmand met lokale lekkernijen mee op je tocht door het landschap, een ontbijtmandje met vers brood om de dag mee te beginnen… Verwen jezelf met deze extra’s die je verblijf nog wat meer ontzorgen. Geef bij je boeking gerust je interesse aan, we informeren je graag over de mogelijkheden.