BIJ DE COMPAGNONS

GASTENVERBLIJVEN EN ARTIST RESIDENCE

Met de jaarwisseling van 2019 trokken we de deur van onze woonboerderij in de Dordtse Biesbosch definitief dicht – het was tijd voor een nieuw avontuur. Gedrieën vertrokken we naar het Hoge Noorden:

Bram. Geboren projectleider met een lange en diverse loopbaan bij TNO achter de rug. Leeft nu twee parallelle levens: Doordeweeks werkzaam bij Agentschap Telecom, ’s avonds en in weekenden steevast in de weer om allerhande bouwwerkzaamheden op te pakken. 

Iné. Liet 90 hondenbaasjes en hun viervoeters achter in Dordrecht toen ze na 15 jaar de deuren sloot van haar Hondencrèche. Na 70 uur per week bezig te zijn geweest met de creche, hondengedragsconsulten, trainingen, lessen, adviesgesprekken aan gemeente en politie en gedragstesten voor het asiel heeft ze het roer volledig omgegooid. Hoewel ze al die vrolijke viervoeters nog wel eens mist, draagt ze hier met veel toewijding zorg voor de parktuin en alles wat zich daarin beweegt. Ze is de draaiende en onmisbare motor achter De Compagnons. 

Leonie. Kunstenaar van origine, maar heeft een goed deel van haar hart verpand aan houtbouw en timmerwerk. Voelt zich het meeste thuis in een huis met wielen en volgt bij voorkeur de natuur en nieuwe avonturen.