BIJ DE COMPAGNONS

GASTENVERBLIJVEN EN ARTIST RESIDENCE

Boekingskalender

OVERNACHTEN IN HERDERSWAGEN DE GRITSTONE

Of het nu om een ontspannend weekendje weg gaat of gewoon om een paar dagen even hèèl ergens anders te zijn: bovenstaande agenda helpt je bij het boeken van jouw overnachtingen in de Gritstone. Klik op de datum waarop jij graag de sleutel zou willen ontvangen en vul vervolgens je vertrekdatum in. 

Een heerlijke ontbijtmand van de bakker of de picknickmand voor achter op de fiets vink je aan in het daaropvolgende overzicht. 

Vul het contactformulier in en verstuur je boekingsaanvraag. We laten je zo snel mogelijk weten of je je kunt gaan verheugen op je verblijf. 

Prijzen

De prijzen voor een overnachting zijn inclusief schoonmaakkosten, maar exclusief toeristenbelasting en een mogelijke energietoeslag (Zie ‘Een belangrijke notitie’).

Laagseizoen:  € 100 / nacht 

Hoogseizoen: € 125 / nacht 

Gritstone is te boeken vanaf twee nachten. Je viervoeter mee op reis? Een hond is in deze wagen eventueel welkom, maar wel na overleg en tegen een meerprijs van € 10,- per nacht. 

 

Een belangrijke notitie

Nog even een voetnoot: In tegenstelling tot de schamele herderswagens van weleer waarin de herder koukleumend de winter moest trotseren, is onze wagen van alle hedendaagse gemakken voorzien – inclusief vloerverwarming, sfeerkachel en warm water. We vinden het dan ook heel normaal dat je het tijdens je verblijf fijn en comfortabel hebt, maar vanwege de stijgende energieprijzen zien we ons wel genoodzaakt om een verbruiksplafond te introduceren.
We zullen je echt niet afkoppelen, maar vragen je wel bij een bovengemiddeld energieverbruik (meer dan 5 kWh per dag) om een extra vergoeding tegen het actuele E-tarief van onze energieleverancier.

Previous slide
Next slide

GRITSTONE