BIJ DE COMPAGNONS

GASTENVERBLIJVEN EN ARTIST RESIDENCE

Boekingskalender

OVERNACHTEN IN EEN UNIEKE HERDERSWAGEN

GRITSTONE
WENSLEYDALE

Of het je nu te doen is om een ontspannend weekend weg of gewoon om een paar dagen het prachtige landschap van Zuid-Oost Friesland te ontdekken – Wensleydale en Gritstone helpen je graag. Bovenstaande agenda’s geven de beschikbaarheid van beide wagens weer. Keuzestress? Scroll naar beneden om ze nog even beter te bekijken. 

Keuze gemaakt? Klik op de betreffende agenda op de datum naar wens. In het daaropvolgende overzicht kun je jezelf nog verwennen met een heerlijke ontbijtmand van de bakker of de picknickmand voor achter op de fiets. Vul daarna het contactformulier in en verstuur je boekingsaanvraag. We laten je zo snel mogelijk weten of je je kunt gaan verheugen op je verblijf. 

Prijzen

De prijzen voor een overnachting zijn inclusief schoonmaakkosten, maar exclusief toeristenbelasting en een mogelijke energietoeslag (Zie ‘Een belangrijke notitie’).

De prijs van je overnachting hangt af van welke wagen je kiest en of je in het laagseizoen komt of in een vakantieperiode. Beide wagens zijn vanaf twee nachten te boeken. Liever 1 nacht? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Je viervoeter mee op reis? Een hond is in de Gritstone eventueel welkom, maar wel na overleg en tegen een meerprijs van € 10,- per nacht. 

 

Een belangrijke notitie

Nog even een voetnoot: In tegenstelling tot de schamele herderswagens van weleer waarin de herder koukleumend de winter moest trotseren, is onze wagen van alle hedendaagse gemakken voorzien – inclusief vloerverwarming, sfeerkachel en warm water. We vinden het dan ook heel normaal dat je het tijdens je verblijf fijn en comfortabel hebt, maar vanwege de stijgende energieprijzen zien we ons wel genoodzaakt om een verbruiksplafond te introduceren.
We zullen je echt niet afkoppelen, maar vragen je wel bij een bovengemiddeld energieverbruik (meer dan 5 kWh per dag) om een extra vergoeding tegen het actuele E-tarief van onze energieleverancier.

Vorige slide
Volgende slide

GRITSTONE

Vorige slide
Volgende slide

WENSLEYDALE